První kurz – “Uzdravte se jídlem” máme úspěšně za sebou.
Jaké to bylo?
Na semináři se sešli účastníci z různých částí naší republiky (Praha, Olomouc, Brno, Rožnov pod Radhoštěm) a my jsme moc rádi, že vzdálenost nebyla pro nikoho překážkou.
Tématem bylo samozřejmě uzdravení pomocí SCD, vysvětlili jsme oč v SCD výživě běží, jak funguje, její historii, jak s SCD začít a jakým způsobem vařit.
Jak napsala jedna z dam, prostředí bylo domácké, kurz byl pořádán ve škole vaření, kde časem proběhnou i kurzy SCD vaření.
Jako občerstvení se podával koláč s hruškami, čaj a na závěr mohli všichni ochutnat chlebové placky s rajčatovou pomazánkou a sýrem. O tom, že bude všem chutnat, jsme nepochybovali 🙂
Společným tématem bylo zdraví a každý z nás přišel na kurz s něčím osobním. Bylo vidět, že všichni zúčastnění se o výživu zajímají, nebyli to žádní nováčci a nikomu z nich není lhostejná péče o své vlastní tělo. Padla zde různá témata zájmů, jako třeba epilepsie, alzheimer, hyperaktivita a onemocnění střev – ulcerozní kolitida nebo crohn. Dokonce i já s Radkem jsme se dozvěděli další zajímavé informace ohledně jídla a jeho zpracování. Tímto děkujeme za vaše maily, díky kterým si můžeme vyměňovat zkušenosti – co kde koupit, jaký přístroj ke zpracování je nejlepší a vzájemně se podpořit.
Nám se náš první seminář moc líbil, bylo fajn potkat nové a zajímavé lidi, kteří mají společné jedno z nejdůležitějších témat. Zdraví a láska k sobě.
Děkujeme vám všem!
Marky a Radek
P.S. : Domlouváme další seminář o SCD výživě, který se uskuteční tentokrát v Praze!
Díky za krásný komentář milé paní Marušky Peřinové, která napsala přímo na stránkách naučmese.cz, kde se kurz pořádal toto:
“Zůčastnila jsem se kurzu a moc se mi líbil. Něco jsem se dozvěděla a v dnešní době je důležité jak se stravovat správně. Protože čím více potravin je škodlivých ke konzumaci. A tam jsem se dozvěděla jak se stravovat a né hladovět .”
Všechna práva vyhrazena. Žádná fotografie, text, ani část textu tohoto příspěvku nesmí být kopírována nebo komerčně využívána bez písemného souhlasu administrátorů Marky SCD recepty
Pekny podvecer,
prosim, kdy se můžeme těšit na seminář v Praze? Bylo by prosim rovněž možné si od Vás zakoupit sbírku receptu v podobě kuchařky, kterou jste pred Vánoci avizovali na fcb?
Velmi rada bych vaše projekty a nasazení podpořila 🙂
Krásný zimní cas přeji!
Helena
Zdravím vás, můžete se těšit na seminář v Brně 🙂
Recepty máme v kuchařkách, které jsou zatím elektronické a můžete si je pořídit zatím pouze v této podobě…k mání budou na našich stránkách od příštího pátku, tedy od 29.1., díky za podporu a krásný zimní čas i vám Heleno! 🙂
Ahoj Marky,nepřemýšlíte o vaření,takzvané krabičky a rozvoz po Brně?Děkuji Dana
Dani, nepřemýšlíme o krabičkách, na webinářích se nás na to také ptají…ono to ani nejde…každý kdo k nám přichází má nějaký ne-duh…nějaký jiný ne-duh…to bychom museli ještě navíc vytvářet jídelníčky pro každého zvlášť, a to si nedokážeme vůbec představit…u SCD se fázuje a lidé vnímají, jak tělo reaguje a podle toho si určují, zda už mohou postoupit do další fáze, a to my už nemůžeme ovlivnit…
Jde vám asi o čas, že? SCD je o tom, že si na sebe uděláte čas..vytvoříte si vztah sama se sebou, se svým tělem…naučíte se ho poslouchat, slyšet, co vám říká…pokud vám někdo bude vozit umělohmotné krabičky, k ničemu podobnému nedojde…když náhodou nepřijede, dáte si rohlík? jak zajistíte svému tělu dokonalou výživu, když nebudete vědět, co dělat? co si uvařit? jak postupovat? SCD je buď a nebo… Výhoda je, že chutná dokonale 🙂 Marky
Ahoj, rada bych se dozvedela termin seminare o SCD výživě az se bude konat v Praze. Diky.
dana
Zatím seminář není v plánu, ale kdo ví..uvidíme po ukončení série webinářů…určitě se vše Dani dozvíte, sledujte nás, děkujeme! Marky