„Jestliže mám 1 dolar a dám ti 50 centů, zůstane mi jen 50 centů…
Jestliže mám krajíc chleba a dám ti půl, zbude mi
jen půlka z krajíce…
Ovšem, dám-li ti všechnu svoji lásku, moje láska mi zůstane, celá, ani o kousek nepřijdu…”
💜💜💜
Tahle krásná slova jsem nedávno slyšela od pána jménem Mooji…a...a vykouzlila mi úsměv na tváři...
💜💜💜
Jednoduché, že?
Snadno použitelné, že?
💜💜💜
LÁSKA se nedá rozdat, prodat, nedá se o ni přijít, pokud ji mám, nemůžu ji ztratit…můžu ji rozdávat a nemusím šetřit…to stejný můžu udělat s radostí, taky můžu darovat svůj úsměv a bouřlivý smích, můžu se podělit o svou moudrost, o svůj životní příběh, o obejmutí, můžu darovat pochopení, soucit, umožnění, zkrátka všechny emoce lásky, protože, Láska je…v každém z nás…
💜💜💜
PS, Láska uzdravuje a hory přenáší 😍!!!!!!!
💜💜💜
#markyscdrecepty #uzdravtesejidlem #markySCDrecipes #scddiet #specificcarbohydratediet #scdfood #ulceroznikolitida #healthyfood #foodforlife #jidloprozdravi #jidloprodeti #cukrfree #sugarfree #bezcukru #nosugar #bezmouky #flourfree #noflour #paleo #lowcarb #emoce #laskaje
2 roky ago
Dobrý deň,dnes sme vyskúšali recept zo 7.kuchárky na lievance,u nás dolky:),spravili sme ich vo waflovači,u nás gofry:),orechy som použila kešu a vlašské,čo dom dal:),po upečení sme ich dochutili jahodovým alebo čučoriedkovým lekvárom,kto mal na čo chuť,navrch namiesto šľahačky SCD jogurt s medom,mňamka ako z rozprávky,nabudúce vyskúšame so surovymi čučoriedkami slovo s tým,čo záhrada dá:) Nech sa Vám darí. Katka
Katarína, super! Díky moc za vyzkoušení, alespoň víme, že to lze :) A já mám ještě větší radost :) Ať se daří i Vám a Vaší rodině :)
Správne ste rozhodli. Potravinárský priemysel by si mal prispôsobiť technologiu čistenia zvlášť.
Myslíte imunitnú reakciu na opiáty? To ja si predstavujem reakciu na pliesne, pretože pomer medzi plochou povrchu tej miniatúrnej guličky k jej objemu je desaťnásobný voči hrášku alebo fazuli aj 20 násobný, geometria nepustí. Preto som presvedčený, že mak keď prelejete horúcou vodou cez jemné antikorové sítko stačí aj 50 st. Celzia tak sa spláchne pozostatok pliesní prípadne prachu. Verím odolnosti maku ak bol dobre vysušený po zbere, že sa nekazí ani po rokoch. Asi ho chráni opium. Za obarení už neručím mal by sa spotrebovať skôr.
Dôkaz môžete si overiť požutím a zistíte že je sladký ako sa patrí na tuk. Ak nebol čistí tak najprv zacítite horkosť a potom emulzia je už sladká.
Po takomto teste som ráz od jednej pani, ktorá mala pole nad Hlohovcom – v Pastuchove kde je vápennatá pôda, oblasť Považský Inovec. Po ochutnávke som kúpil až 10 kg jej maku. Až také rozdiely môžu byť ak natrafíte na tučný mak. Sézam je potvora, najptv dáva horčinu až potom cítiť trochu sladu.
V skutočnosti by sme mali mlsať po tukoch a nie sladkostiach.
Nejdříve přeji krásný den!
Dotaz budete vydávat Vaše kuchařky i v papírové formě? My starší generace máme rádi papírové knihy.
Moc děkuji.
Alča
Už k tomu málem dvakrát došlo, ale asi to ještě nebylo ono, neb to nešlo vše zcela hladce :-)
Zatím je možno si kuchařku nechat vytisknout, je na to připravena…