Docela velká výhoda pro člověka, který začne uzdravování jídlem za pomoci SCD, neboli specifické sacharidové výživy je, že už některé problémy s kvalitou různých potravin prostě nemusí řešit 🙂

PŘEPIS VIDEA ZDE

Zdravím vás přátelé, tady je Radek a chci vás přivítat nebo chci se s vámi pozdravit zase po naší pětidenní výzvě a po naší akci, protože během akce samozřejmě jsme moc času neměli a na příspěvky a samozřejmě neměli jsme ani moc času se koukat okolo.

Takže jsem teprve po skončení jsem se tak jako po internetu zase podíval trošku co je nového. No a zjistil jsem, že se o čem se debatuje a zjistil jsem, že se debatuje o nějaké mouce a o nějakých broucích. A napadlo , že vám musím připomenout jednu drobnost, která možná během výzvy nezazněla, protože jsem to necítil jako úplně nejdůležitější, ale která je celkem z toho všeho, co my děláme a jak se z SCDčkař tedy ten, kdo se začal uzdravovat jídlem podle informací, které my jsme prakticky vyzkoušeli na sobě za posledních deset let, tak ten SCDčkař vlastně tyto věci neřeší. To je právě náš dnešní název našeho dnešního příspěvku. Co už SCDčkař už neřeší.

Je to spousta věcí, protože a pokud se začnete uzdravovat prostřednictvím specifické sacharidové výživy, tak samozřejmě prostě některé věci přestanete nadobro brát do ruky. A právě mezi tyto věci patří zrovna třeba mouka, že jo? Protože klasická mouka, protože prostě takovou věc přestanete používat, přestanete ji jíst. No a hlavně, co jsem chtěl zdůraznit, tak to zlaté pravidlo SCDčkaře, neboli člověka, který se uzdravuje jídlem, tak zní nejím a nepiju co nevím, jak vzniklo. Takže se vám nemůže stát, že byste potom se dostali k nějaké potravině, kde je nějaká závadná ingredience, kde prostě je něco, co opravdu není dobrý nápad do sebe dávat. A samozřejmě nemůže se vám stát, že byste se dostali k něčemu, kde je ingredience, kterou vůbec byste nechtěli jíst. To znamená, pokud máte rádi broučky, tak prostě nebudete asi zrovna naklonění tomuto způsobu výživy. Takže jak říkám, co SCD lékař neřeší, je toho spousta, ale dnes v tomto krátkém příspěvku bych chtěl vypíchnout jenom to, co vlastně čím dnes trošku žije ten internet nebo čím dnes žije taková ta veřejná debata, protože pořád se něco děje, pořád se něco objevuje.

No a jak říkám, neměli jsme moc času během výzvy to sledovat a koukat na to. A teď jsme teprve k tomu přišli. Takže tohle jsem vám chtěl říct. Nezaznělo to při naší pětidenní výzvě. Nikdo se na to ani nezeptal, což považuju taky za logické, protože člověk, který jako nás sleduje, se podíval na naše stránky, se podíval do seznamu, co ano a co ne, tak vlastně chápe, že tyto věci ho nebudou zajímat. Takže možná je to další inspirace pro ty z vás, kteří ještě úplně tak nevíte, o co jde. V našem případě, co se týká uzdravování jídlem, nebo co se týká specifické sacharidové výživy, případně co se týká uzdravování jídlem vůbec. Takže je to takový typ. Skočte prostě na naše stránky, odkaz je v popisu, pokud se díváte na třeba na někde jinde než na našich stránkách. Pokud jste na našich stránkách, tak je trošku prostudujte. No a vy co už nás znáte, tak si můžete oddechnout, můžete se uklidnit, protože prostě jste jste na jiné lodi, abych tak řekl, než ta, která pluje do toho víru nějakého.

Přátelé, to je dneska jenom tak krátce všechno. Chci vám poděkovat vám, kteří jste se účastnili naší pětidenní výzvy, protože to bylo super. Byla tam spousta perfektních otázek, spousta věcí se vyjasnilo, takže se nám myslím, že se nám to všem docela povedlo. Takže chci vám poděkovat za tu účast. No a mlsejte a buďte zdrávi. Ahoj!


Všechna práva vyhrazena. Žádná fotografie, text, ani část textu tohoto příspěvku nesmí být kopírována nebo komerčně využívána bez písemného souhlasu administrátorů Marky SCD recepty